Poolhouse en tuinhuis in alle soorten en maten

BE Garden & Pools biedt een uitgebreid assortiment van poolhouses en tuinhuizen in de kwalitateitsvolste materialen: ceder, eik, padouk, iroko of den. En dat in heel uiteenlopende stijlen: van modern, over cottage tot klassiek. Wilt u een trendy poolhouse met een plat dak? Of een landelijk eiken poolhouse met een piramidaal dak? Een carport voor uw wagen? Of een box voor uw paarden? Het is allemaal mogelijk.

Poolhouse op maat: Naast ons gigantisch gamma – al zeggen we het zelf – aan standaard poolhouses is er nog een tweede optie, namelijk maatwerk. Aarzel dus zeker niet ons te contacteren met specifieke vragen of wensen? Wij zorgen ervoor dat uw stoutste poolhousedromen werkelijkheid worden. Ben je benieuwd? Maak een afspraak in onze expositietuin om kennis te maken met het assortiment.

Kwaliteitsvol tuinhuis laten plaatsen?

Misschien heeft u weinig vrije tijd? Of misschien bent u geen doe-het-zelver? Laat u dan volledig ontzorgen en kies voor ons vakmanschap. Na het maken van de nodige afspraken, zorgen wij voor  de plaatsing van uw poolhouse of tuinhuis. Wij bieden een vlotte levertermijn en vervolgens een nog vlottere plaatsing. Een houten tuinhuis staat er bijvoorbeeld al na amper één dag werk. Nog geen fundering? Geen probleem! Be Garden & Pools giet ze voor u: beton of bestrating.

Zelf uw tuinhuis plaatsen?

Dat kan! Handige Harry’s kunnen de allerbeste materialen bestellen bij BE Garden & Pools om vervolgens zelf de handne uit de mouwen te steken. Geschikte eiken planken? Of een padouk poolhouse? Laat je inspireren door onze inspiratiecatalogus, bestel jouw favoriete bouwpakket en bezorg ons het leveradres. Wij zorgen dat het pakket binnen de kortste keren op je oprit of in je tuin ligt.

Contact

BE Garden & Pools is uw partner in poolhouses, tuinhuizen, zwembadaanleg, tuinaanleg, terrasoverkappingen, pergola’s en alles ertussenin! Had u vragen? Of wenst u meer informatie? Aarzel zeker niet contact met ons op te nemen! Wij zorgen voor professioneel advies, een vrijblijvende offerte, levering, plaatsing en after service.

Bekijk onze tevreden klanten